Skip to main content

Partyvervoer voor alle feesten en partijen

In stijl naar een party met een luxe limousine.

Trouwvervoer XL Limousine
XL Limousine Nederland Ladies Night
Een party vraagt om een limousine

XL Limousine voor partyvervoer

Of het nu gaat om een cocktailparty, een bachelorparty, een beachparty, een huisparty of een surpriseparty; bezoek een party met een unieke limousine en zorg voor een stijlvolle aankomst met één van onze limousines.

XL Limousine draagt graag bij aan een geweldige party door jullie als echte VIPS bij de party voor te rijden met een limousine naar keuze. Kies voor een Hummer -, een Chrysler – of een Lincoln limousine.

Uniek partyvervoer

Maak indruk met een limousine

Voor elke soort party huur je een unieke luxe limousine van XL Limousine. Onze limousines zijn van alle luxe voorzien en onze chauffeurs altijd netjes en geheel in stijl gekleed.

Huur een unieke limousine voor een onvergetelijke party.

Offerte aanvragen
Huur een limousine bij XL Limousine
Wat tevreden klanten over ons zeggen

Wij hebben enorm genoten van ons dagje uit. Wij werden in stijl opgehaald en teruggebracht. De champagne was gratis en alles verliep volgens schema. bedankt!

Eva

Meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van XL Limousine. Zeer leuke en grappige chauffeurs en vooral de service en support was top. Een belletje en wij werden direct geholpen.

Joris

Top vrijgezellenavond gehad met 14 vrienden in de Mega Hummer van XL Limousine. Ook de chauffeur was een topper. Echt een aanrader!

Peter

Op mijn verjaardag een XL limousine gereserveerd voor mijn familie. We werden thuis stipt op tijd opgehaald en een leuke rit gemaakt voordat we werden afgezet bij de locatie waar ik mijn feest vierde. Op tijd, zeer nette limousine en volgende keer doe ik het weer.

Mohamed

Met mijn collega's van de kinderopvang een ladies night georganiseerd. Bij Xl limousine een roze Hummer gehuurd. Ik wil bij deze zeggen dat we een enorme leuke avond hebben gehad mede dankzij de stiptheid van XL limousine. Blij mee.

Gerda

Of ik als klant wat wilde vertellen over XL Limousine. Ik ben daar niet zo van maar ik durf dit bedrijf echt aan te bevelen. Alles klopte, van offerte tot afspraken en alle keurig op tijd. Bedankt!

Rob

Voor mijn zus een vip limousine voor haar verjaardag gehuurd. Ik was heel tevreden over alles.

Said

Ik moest voor mijn broer iets regelen want hij ging trouwen dus een vrijgezellenfeestje. We waren met 7 personen en alles was tot in de puntjes geregeld en mijn broer heeft mij tig keer bedankt voor de onvergetelijke avond. Ik kan XL Limousine van harte aanbevelen.

Johan

Keurig op tijd bij 3 afspraak momenten. Thuis, bij de high tea en bij de bioscoop. Aardige chauffeur en hele mooie limousine. Genoten van de champagne en de muziek.

Mara

6 limousines gehuurd voor onze bruiloft en alles is goed gegaan. Onze gasten wisten niet wat ze overkwam. Bedankt!

Kees en Merel
XL Limousine bestaat al meer dan 10 jaar.

Offerte aanvragen

Contactgegevens(Vereist)
Ophaaladres(Vereist)
Eindadres(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga in stijl met XL limousines voor trouwvervoergalavervoer VIP vervoervrijgezellenfeestladies nightsweet sixteenpartyvervoer

Bel direct