Skip to main content

Sweet Sixteen met een XL limousine

Een Sweet Sixteen party vier je met een XL limousine.

Huur een limousine bij XL Limousine
Een onvergetelijke Sweet Sixteen party

Met een luxe XL Limousine

Een Sweet Sixteen party met 8, 16 of meer personen? Huur een luxe limousine!

XL Limousine draagt graag bij aan een geweldige Sweet Sixteen party door jullie als echte VIPS rond te rijden met een limousine naar keuze. Kies voor een Hummer -, een Chrysler – of een Lincoln limousine.

Sweet Sixteen met een XL limousine

Echt feest met een limousine

Sweet Sixteen feestjes zijn echte Sweet Sixteen partys met een luxe limousine van XL Limousine voor 8 of 16 personen. Onze limousines zijn van alle luxe voorzien en onze chauffeurs altijd netjes en geheel in stijl gekleed.

Huur een unieke limousine voor een unieke Sweet Sixteen party.

Offerte aanvragen
Limousine huren den Bosch voor XL limousine Nederland Sweet Sixteen
Wat tevreden klanten over ons zeggen

Wij hebben enorm genoten van ons dagje uit. Wij werden in stijl opgehaald en teruggebracht. De champagne was gratis en alles verliep volgens schema. bedankt!

Eva

Meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van XL Limousine. Zeer leuke en grappige chauffeurs en vooral de service en support was top. Een belletje en wij werden direct geholpen.

Joris

Top vrijgezellenavond gehad met 14 vrienden in de Mega Hummer van XL Limousine. Ook de chauffeur was een topper. Echt een aanrader!

Peter

Op mijn verjaardag een XL limousine gereserveerd voor mijn familie. We werden thuis stipt op tijd opgehaald en een leuke rit gemaakt voordat we werden afgezet bij de locatie waar ik mijn feest vierde. Op tijd, zeer nette limousine en volgende keer doe ik het weer.

Mohamed

Met mijn collega's van de kinderopvang een ladies night georganiseerd. Bij Xl limousine een roze Hummer gehuurd. Ik wil bij deze zeggen dat we een enorme leuke avond hebben gehad mede dankzij de stiptheid van XL limousine. Blij mee.

Gerda

Of ik als klant wat wilde vertellen over XL Limousine. Ik ben daar niet zo van maar ik durf dit bedrijf echt aan te bevelen. Alles klopte, van offerte tot afspraken en alle keurig op tijd. Bedankt!

Rob

Voor mijn zus een vip limousine voor haar verjaardag gehuurd. Ik was heel tevreden over alles.

Said

Ik moest voor mijn broer iets regelen want hij ging trouwen dus een vrijgezellenfeestje. We waren met 7 personen en alles was tot in de puntjes geregeld en mijn broer heeft mij tig keer bedankt voor de onvergetelijke avond. Ik kan XL Limousine van harte aanbevelen.

Johan

Keurig op tijd bij 3 afspraak momenten. Thuis, bij de high tea en bij de bioscoop. Aardige chauffeur en hele mooie limousine. Genoten van de champagne en de muziek.

Mara

6 limousines gehuurd voor onze bruiloft en alles is goed gegaan. Onze gasten wisten niet wat ze overkwam. Bedankt!

Kees en Merel
XL Limousine bestaat al meer dan 10 jaar.

Offerte aanvragen

Contactgegevens(Vereist)
Ophaaladres(Vereist)
Eindadres(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga in stijl met XL limousines voor trouwvervoergalavervoer VIP vervoervrijgezellenfeestladies nightsweet sixteenpartyvervoer

Bel direct